Wybierz wygląd swojej aplikacji. Ten wybór będzie obowiązywał we wszystkich działach.
Wybór dotyczy wyłącznie ilustracji w aplikacji.Utwórz hasło do prywatnego sejfu. Twoje wpisy zostaną zaszyfrowane na tym urządzeniu.
Wykryto stare dane zapisane bez szyfrowania. Po utworzeniu sejfu przeniesiemy je do zaszyfrowanego zapisu i usuniemy stare kopie z pamięci aplikacji.