Twoje sprawy, Twój kalendarz, Twoja prywatność. Wybierz, jak chcesz rozpocząć.
Konto jest przechowywane tylko na tym urządzeniu.
Wybierz wygląd swojej aplikacji. Ten wybór będzie obowiązywał we wszystkich działach.
Wybór dotyczy wyłącznie ilustracji w aplikacji.Utwórz hasło do prywatnego sejfu. Twoje wpisy zostaną zaszyfrowane na tym urządzeniu.
Wykryto stare dane zapisane bez szyfrowania. Po utworzeniu sejfu przeniesiemy je do zaszyfrowanego zapisu i usuniemy stare kopie z pamięci aplikacji.